©2018 Floor Eizema

contact@flooreizema.com

Floor Eizema

Food Marketing Coach

@flooreizema

Heb je een specifieke vraag? Stuur mij dan een mail op 

contact@flooreizema.com.

Instagram

Is zo moeilijk niet. Als je maar weet hoe het werkt. Start nu mijn gratis Basistraining Instagram!

Instagram is het snelst groeiende social medium ter wereld en zal de komende jaren nóg meer groeien. Het biedt je enorme kansen om een trouwe groep gasten op te bouwen voor jouw horecazaak. Door mijn ervaring met Waar Nederland Eet, met inmiddels 42 leden en 58.000 Instagramvolgers, weet ik hoe je met Instagram horecazaken onder de aandacht brengt bij potentiële gasten. 

Instagram is zo moeilijk niet, je moet alleen weten wat je het beste kunt posten. Met deze gratis basistraining help ik je daarbij. 

Herkenbaar

Herken jij één van de onderstaande punten? Of misschien wel allemaal?

 • Je bent te druk om met de PR en markting van je zaak bezig te zijn.

 •  Social media laat je doen door een medewerker. En als die ontslag neemt ligt het stil.

 •  Je twijfelt of social media echt meer klanten, en dus geld in het laatje gaat brengen, en doet het daarom maar niet. Of half.

 • Je wil zo min mogelijk tijd aan social media besteden. 

 • Je wil social media alleen inzetten als als het meer klanten oplevert.

 • Je hebt er geen geld voor over om een duur PR-bureau in te huren of om te adverteren.

 • Je weet niet of en hoe je social media kunt inzetten om jouw bedrijf in de spotlights te zetten.

is leuk!

#Instagram

Wat als ik je vertel dat Instagram een super leuke en effectieve manier is om iedere dag zichtbaar te worden bij potentiële klanten en van bestaande relaties trouwe gasten te maken?

 

Dat je Instagram opent en iedere dag:

Ziet dat je er weer nieuwe volgers bij hebt? Volgers die fan zijn van je zaak en zelfs iets bij je willen kopen? Jouw eigen loyale fanbase!

Je enthousiaste reacties krijgt op je posts? Reacties waarmee je een gesprek over jouw producten en diensten kan starten. 

Precies weet wat je gaat posten en je zeker weet dat jouw Instagramstrategie je binnen no-time meer zichtbaarheid en meer klanten gaat opleveren.

Waarom mijn Instagramtraining?

 • ​​ Ik vertel je precies hoe Instagram werkt. 

 • De training is speciaal ontwikkeld voor foodprofessionals. 

 • Je kan de training alleen volgen, of met je hele team. 

 • De training is online, dus je kan op je eigen tempo meedoen.

 • Je leert hoe je met een paar minuten per dag structureel nieuwe klanten aantrekt.

 • Je leert hoe je top of mind blijft bij bestaande relaties en een trouwe fanbase opbouwt. Want dat is zeker haalbaar!

 • Er is een slimme manier om altijd genoeg content achter de hand te hebben. Ik vertel jou hoe en je hebt nooit meer stress over wat je vandaag nou weer moet plaatsen.​

 • Of het nu (te) donker, licht, kleurrijk of saai is, jij weet straks precies met welke simpele trucs je een spectaculaire foto maakt.

 • Jij leert de beste foto-apps kennen en ontwikkeld met simpele bewerkingen een herkenbare huisstijl.

 • Je leert hoe je goede teksten schrijft, waardoor jouw doelgroep op je foto’s gaat reageren.

 • Ik vertel je hoe je ​Stories en Instagram Live kan inzetten om jouw Instagram nog waardevoller te maken.

 • Er is iedere week een live vragenuurtje: als je specifieke vragen hebt kun je me die stellen. 

 • De training is helemaal gratis! 

Zo gaan we te werk

In een serie stap-voor-stapvideo’s leer je iedere keer wat nieuws, krijg je van mij handige checklists en een simpel stappenplan om direct mee aan de slag te gaan.

 

Ook krijg je toegang tot een besloten Instagramgroep met alle deelnemers van de training. Daarin kun jij al je vragen stellen en kennis uitwisselen met andere foodprofessionals. ​

 

1 keer per week doen we een live vragenuurtje.

Ben je enthousiast geworden? Aarzel niet en neem start nu de training!

Waarom ik deze training geef...

In 2015 startte ik Waar Nederland Eet, ondertussen met 42 vaste teamleden en 56.000 Instagramvolgers de snelst groeiende eetclub van Nederland. Sindsdien heb ik dagelijks contact met horecaondernemers, winkeliers, wijnschrijvers en cateraars. Ik zie welke kansen zij op Instagram laten liggen en dat vind ik zó zonde. ​Als eigenaar van een groot Instagramaccount zie ik hoe Instagram kan helpen om zichtbaar te worden bij nieuwe klanten en van bestaande relaties trouwe gasten te maken. 

Naast eigenaar van Waar Nederland Eet ben ik PR- en marketingcoach. Dat doe ik al ruim 8 jaar, waarvan sinds 2016 in mijn eigen bureau. De afgelopen jaren ondersteunde ik grote bedrijven en organisaties bij het maken en uitvoeren van hun PR- en marketingstrategieën. Ik zorgde er onder meer voor dat mijn klanten op het NOS Journaal, in het AD, de NRC, de Volkskrant en de vakpers verschenen. Ook hielp ik ze met het opzetten en aanscherpen van hun online marketing en bedacht ik samen met Anne Stokvis voor Albert Heijn de award winnende podcast ‘Bezeten van Eten’. Vanaf 2018 ben ik mij gaan focussen op één specifieke groep: de foodprofessionals. Ik coach en begeleid kleine én grote foodbedrijven in het zichtbaar worden bij potentiële klanten en help ze met het opbouwen van een loyale klantengroep. Waarom alleen de foodprofessionals? Omdat ik die het allerleukst vind.

Met deze training wil ik foodprofessionals op een simpele wegwijs maken in de wereld van Instagram. Ze laten zien dat Instagram helemaal niet zo moeilijk is, als je maar weet hoe het werkt. Ik vertel je precies:

 • Hoe je met één simpele actie iedere dag zichtbaar wordt bij nieuwe gasten.

 • Hoe je binnen no-time een trouwe fanbase rondom je zaak opbouwt.

 • Hoe je via social media meer omzet voor je zaak maakt.

 • Bewezen succesvolle social mediastrategieën van andere foodondernemers.

Twijfel je nog of je de training wil volgen? Download dan eerst gratis mijn 3 kant en klare Instagramposts voor foodprofessionals. Ik stuur je dan ook meteen mijn 10 geheime Instagramwapens. Daarmee ontdek je al een beetje wat je met Instagram kan doen. 

Wil je Instagram een kans geven in 2019? Dan kan je - alleen of samen met je team - mijn Instagramtraining volgen. Ik weet zeker dat je het de investering dubbel en dwars waard vindt. 

Voor vragen over de training kan je mij een bericht sturen op contact@flooreizema.com. 

Ik zie ernaar uit met je aan de slag te gaan. 

Floor 

SUPER VAAK

GESTELDE VRAGEN

Heb ik technische kennis nodig?
Nee. Ik heb zelf allemaal verschillende professionele camera’s gehad. Voor Instagram schiet ik toch het liefst met mijn iPhone of systeemcamera. Jij hoeft dus ook geen professionele fotoapparatuur te hebben om aan de training mee te doen. Schiet je wel het liefst met een spiegelreflex? Ook dat is prima. Het gaat erom dat je de camera pakt die bij je past.​

Ik heb weinig tijd. Heeft het dan zin om de training te volgen?
Jazeker! Omdat je de training via stap-voor-stap video’s, checklists en opdrachten volgt kan je de training volgen waar en wanneer jij wil. Er zit dus geen tijdsdruk op. Ik vind het belangrijk dat jij de training kan volgen in jouw eigen tempo.​

Zijn er ook contactmomenten?
Je krijgt toegang tot een besloten Instagram groep. In die groep vind je alle andere deelnemers, kan je vragen stellen en kennis uitwisselen. Ook zal ik iedere week een live Q&A doen.

Kan ik ook meedoen als ik nog geen horecaondernemer ben?

Misschien droom je ervan om je eigen horecazaak te starten, maar is dat op dit moment nog niet zo. Misschien staat je Instagram zelfs nog niet eens open voor publiek. Als je toch de ambitie hebt om daar de komende tijd verandering in te brengen, dan kan je de training ook goed volgen. Je maakt dan straks gewoon een vliegende start!

Floor Eizema

Food Marketing Coach

Heb je een specifieke vraag? Stuur mij dan een mail op 

contact@flooreizema.com.