©2018 Floor Eizema

contact@flooreizema.com

Floor Eizema

Food Marketing Coach

@flooreizema

Heb je een specifieke vraag? Stuur mij dan een mail op 

contact@flooreizema.com.

Ons Team

3,5 jaar geleden startte ik mijn PR en marketingbureau als ZZP'er zwervend van koffiezaak naar koffiezaak. Door de jaren heen veranderde dat. Ik ben ontzettend trots op het team dat er voor kiest om samen met mij te werken in het gezelligste kantoor van Amsterdam Oost!

Debbie

Appels

Debbie studeerde aan de hotelschool en weet hoe je goede service verleent. Ze ontzorgt opdrachtgevers en vertaalt hun wensen door aan het creatieve team, zodat wij precies leveren wat zij willen.

Account Manager

Gwen André de la Porte

Gwen studeerde voeding en diëtiek en verwerkt die kennis in aansprekende teksten voor social media. Van snappy tot inhoudelijk, Gwen heeft iedere schrijfstijl in de pen.

Copywriter

Onze ambitie...

HÉT ONLINE MEDIABUREAU VOOR HORECA

Op dit moment verzorgen we de social media voor tientallen horecazaken. We hebben de ambitie om de komende jaren flink uit te breiden en hét online mediabureau voor de horeca te worden. Een one stop shop voor social media, online PR en content.

Daarom zijn we altijd op zoek naar strategisch en creatief talent.

We zoeken jou...

Ben je een foodie met online skills (bv. bloggen, video, Instagram, fotografie, vormgeving) en wil je werken bij een professioneel online mediabureau voor horeca?

Stefanie

Aalst

Stefanie studeerde politicologie en is sinds 2015 lid van Waar Nederland Eet. Haar droge humor lees je terug in haar teksten.

Copywriter

Floor Eizema

Floor is veel op pad voor gesprekken met  opdrachtgevers, strategiesessies en trainingen. Ook leidt ze medewerkers op, zodat ze zelfstandig op het hoogste niveau kunnen werken.

Eigenaar

Wil je stage lopen?

WE LEIDEN JE GRAAG OP TOT ONLINE PROFESSIONAL!

Ga je nu nog naar school, maar zie je jezelf daarna werken bij een creatief bureau voor online media? Bijvoorbeeld als fotograaf, tekstschrijver, videomaker, vormgever, strateeg of growth hacker? En besteed je je vrije tijd daar op dit moment ook al aan? Dan willen we je graag als stagiair in ons team!

De stage start 2x per jaar, in september en februari.

We zoeken jou...

In 6 maanden leiden we je fulltime op tot professional en wie weet kan je daarna freelance of vast bij ons aan de slag!