©2018 Floor Eizema

contact@flooreizema.com

Floor Eizema

Food Marketing Coach

@flooreizema

Heb je een specifieke vraag? Stuur mij dan een mail op 

contact@flooreizema.com.

003. Food marketing in 5 stappenIk herinnerde me vandaag waarom ik eigenlijk PR en marketingcoach voor food professionals geworden ben. Dat lijkt namelijk helemaal niet zo logisch. Ik studeerde namelijk ooit politicologie, richting Europese Politiek en Politieke Theorie. Dus hoe in vredesnaam ben ik in de PR, marketing en food terecht gekomen?


Al sinds ik klein ben heb ik een enorm gevoel voor rechtvaardigheid. Ik vind dat iedereen dezelfde kansen moet krijgen. Gehoord en gezien moet worden voor de mooie persoon die hij of zij is.

En ik geloof dat interesse in de ander het smeermiddel is voor relaties. Een beetje het verschil tussen mét of zónder je zwembroek tussen je billen van de glijbaan gaan.

Maar om gezien te worden moet je je verhaal vertellen. Dat durven en kunnen. We leven nou eenmaal in een wereld waarin degenen die opvallen de beste functies, het meeste aanzien en de meeste klanten krijgen. Maar...niet iedereen weet zijn of haar verhaal goed te vertellen.


Er zijn zelfs mensen die twijfelen of anderen hem of haar wel wil horen. Of ze anderen niet lastig vallen en of ze wel interessant genoeg zijn.


En dat is wat mij pijn doet en wat ik als PR en marketing coach wil oplossen. Ik wil jou laten zien dat je verhaal ertoe doet! En dat vandaag het perfecte moment is om dat te gaan delen. Zodat anderen met dezelfde interesses je weten te vinden. En je niet langer dat goed bewaarde geheim bent, maar zonder terughoudendheid of schaamte jezelf kan zijn.


Want jij hebt alles al in je. Alles is er al. Je moet alleen even weten hoe je dat naar buiten brengt. En daar heb je mij voor.

Vandaag vertel ik je de 5 basisstappen voor marketing, zodat het veel makkelijker wordt om je eigen verhaal te delen. Wil je deze aflevering van de Floor Eizema Marketing Universiteit beluisteren? :-)

Klik dan op 'luister de podcast' en vergeet je niet te abonneren! Op Instagram kan je me een chatbericht sturen op mijn account @flooreizema. Ik vind het super leuk om te weten wat je in de volgende podcast wil horen.
>> LUISTER DE PODCAST! <<81 keer bekeken