©2018 Floor Eizema

contact@flooreizema.com

Floor Eizema

Food Marketing Coach

@flooreizema

Heb je een specifieke vraag? Stuur mij dan een mail op 

contact@flooreizema.com.

002. Wat heb ik aan social media?Vandaag neem ik je mee in de wereld van social media. Want wat is social media eigenlijk? En waarom is het belangrijk voor food ondernemers? Want regelmatig krijg ik de vraag: "komt er nou echt meer omzet uit?"

En, ik snap die vraag. Want als ondernemer run je geen vrijwilligersorganisatie. Aan het eind van de dag is het belangrijk dat er geld binnen komt, zodat je de kwaliteit van blijven leveren die je zo belangrijk vindt. En zodat je je zaak kan blijven draaien.


En dat is ook precies de reden dat ik deze aflevering nu al plaats. Want ik geloof dat in een tijd waarin we overladen worden met informatie, je moet weten hoe je met je kop boven het maaiveld uitsteekt. Hoe je ervoor zorgt dat mensen bij jou iets kopen in plaats van bij iemand anders.


En ik geloof dat social media hét online marketingmiddel is om dat te doen.

Ben je benieuwd geworden? Beluister dan snel de podcast en laat me op Instagram weten weten wat je ervan vindt! Je kan me een chatbericht sturen op mijn account @flooreizema.
>> LUISTER DE PODCAST! <<34 keer bekeken