©2018 Floor Eizema

contact@flooreizema.com

Floor Eizema

Food Marketing Coach

@flooreizema

Heb je een specifieke vraag? Stuur mij dan een mail op 

contact@flooreizema.com.

001. Dé Online Food Marketing Podcast

Bijgewerkt: 7 feb 2019Jihaaaa! Een paar seconden geleden drukte ik met trillende vingers op 'publiceer' en voor ik het wist was mijn allereerste podcast klaar om beluisterd te worden door de HELE wereld. Technisch gezien dan, want ik gok dat het alleen te volgen is voor Nederlandse food professionals. :-)


In december beloofde ik je dat ik in 2019 52 podcastafleveringen zou maken, over food marketing vragen waar jij het antwoord maar niet op kan vinden. Of vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had.


En man, wat heb ik gezweet op de eerste 25 afleveringen. Ik beantwoord vragen als:

  • Wat is social media?

  • Waarom is social media belangrijk voor food professionals?

  • Hoe krijg ik gasten naar mijn gloednieuwe zaak?

  • Wat kan ik beter wel en beter niet gratis weggeven om mijn bedrijf te promoten?

  • Hoe blijf ik top of mind bij mijn 'slapende' klanten?

  • Hoe kan je je bedrijf laten groeien met een slimme challenge?

  • Moet ik Instagram, Facebook, LinkedIn of Pinterest gebruiken? Of allemaal?!

  • Hoe word ik nummer 1 in Google?

  • Hoe verbeter ik mijn website?

  • Moet ik wel of niet een e-mail nieuwsbrief starten?

Nou ja, zoals je ziet is het aantal onderwerpen waarover ik met je kan praten ein-de-loos en ze zijn allemaal even belangrijk.


Maar ik kon niet anders dan deze aflevering als eerste plaatsen. Ik vertel je precies wat je kan verwachten van de podcast en stel mezelf aan je voor. Want ik kan me voorstellen dat je wel wil weten naar wie je de komende tijd gaat luisteren...toch?


En, niet onbelangrijk, als je de online marketing van je zaak een flinke boost wil geven (maar er geen euro aan uit wil geven) dan is het enige dat je hoeft te doen in iTunes op 'abonneer' te klikken.

Ben je benieuwd geworden? Reserveer je plek in de online food marketing hemel. (Als ik de podcast zelf niet had gemaakt, had ik mezelf zeker geabonneerd :-))
>> LUISTER DE PODCAST! <<


49 keer bekeken