©2018 Floor Eizema

contact@flooreizema.com

Floor Eizema

Food Marketing Coach

@flooreizema

Heb je een specifieke vraag? Stuur mij dan een mail op 

contact@flooreizema.com.

Tot zaterdag 19 januari 16.59 uur

Horecava

Beursaanbieding

Hey

Food professional

Misschien heb ik je op de Horecava gesproken, heb je de Instagram Kickstart aangevraagd of ben je mij gewoon tegengekomen online. 

 

In ieder geval heb je interesse getoond in het ontwikkelen van jouw kennis op het gebied van social media voor food professionals.  

Natuurlijk ben je al hard aan de slag om 2019 een succesvol jaar te maken. En ik zou je daar graag bij helpen. 

Door gebruik te maken van deze Horecava Beursaanbieding gaan we er samen voor zorgen dat jij precies weet hoe je Instagram en Facebook slim kan inzetten om jouw food bedrijf zichtbaar te maken bij (nieuwe) klanten, samenwerkingspartners en opdrachtgevers. 

Ben je er klaar voor?

Waarom deze Horecava Beursaanbieding?

Toen de Horecava mij vroeg om vier dagen lang social media-advies te geven op de beurs, hoefde ik niet lang na te denken. Natuurlijk wilde ik dat! Het leek me een mooie kans om nog meer food professionals te ontmoeten en te helpen met hun vragen over social media. 

Zo kwam het dat ik vorige week vier dagen lang op de Horecava stond. Met een lange houten tafel en zes stoelen, naast de redactie van Entree Magazine. Toen ik op maandag aan de tafel plaatsnam wist ik niet wat ik van deze dagen kon verwachten. Hoewel ik zelf altijd met veel plezier de Horecava bezoek, had ik er namelijk nog nooit als standhouder gestaan. Ik hoopte maar dat er wat food professionals bij me langs zouden komen...

En dat heb ik geweten! Vier dagen lang zat mijn tafel non-stop vol. Zo vol dat ik op woensdagmiddag besloot mijn stand voor 30 minuten te sluiten, om zelf nog iets van de beurs te zien. Tot die tijd had ik alleen mijn eigen 12 vierkante meter gezien. 

Toen ik over de beurs liep viel het mij opeens op: alle standhouders - van keukenboeren tot productenten - deden een beursaanbieding. En daar had ik zelf geen seconde over nagedacht. Ik wilde de food professionals die aan mijn tafel kwamen gewoon helpen. 

Prima, dacht ik. Verkopen vind ik namelijk het vervelendste dat er is. 

Maar toen ik vanmorgen wakker werd dacht ik: "Waarom doe ik niet alsnog een beursaanbieding? Ik heb na de tientallen gesprekken op de Horeacava namelijk een goed idee van waar food professionals behoefte aan hebben: een stap-voor-stap Instagram en Facebooktraining!

En laat ik die nou aanbieden... :-) 

Samen met jou wil ik ervoor zorgen dat je weet hoe je via Instagram en Facebook jouw klantenkring kan uitbreiden én behouden. En ik wil zorgen dat je zonder moeite de snelle ontwikkelingen op social media kan bijhouden, zodat je de controle houdt over de PR en marketingmogelijkheden voor jouw zaak. 

De trainingen kosten allebei 249 euro, ex.btw. Maar voor 425 euro ontvang je beide trainingen (beurskorting: 75 euro) en heb je de mogelijkheid om mij persoonlijk al je vragen te stellen. 

We starten met een Instagramtraining. In 6 weken:

 

 • Geef ik je praktische tips om Instagram op een slimme manier te gebruiken.

 • Leer je de basis van professionele social media fotografie, teksten, functies en advertenties.

 • Geef ik je iedere week live coaching om je door de training heen te helpen. 

 • Weet je hoe je de PR en marketingkansen op Instagram voor jouw foodbedrijf kan inzetten. 

Daarna pakken we direct door met mijn gloednieuwe Facebooktraining. (Deze heb ik tot nu toe alleen offline gegeven.) Zo ben je nog voor het drukke voorjaarsseizoen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op social media en weet je hoe je die kan inzetten.

Zoals het een echte beursaanbieding betaamt is deze 48 uur geldig. 

Je kan je tot uiterlijk zaterdag 19 januari 16.59 uur opgeven via onderstaande gele button. 

Ik hoop dat we samen gaan werken de komende tijd. Ik zie ernaar uit om je helemaal bij te praten en jouw foodbedrijf in de spotlights te zetten. 

Doe je mee?

Floor

(En betaal éénmalig 425 euro, i.p.v. 500 euro.)

Wat je krijgt

TRAINING INSTAGRAM & FACEBOOK

 • Praktische tips om Instagram en Facebook op een slimme manier te gebruiken.

 • De basis van professionele social media fotografie, teksten, functies en advertenties.

 • Iedere week live coaching om je door de training heen te helpen. 

 • Kennis over hoe je de PR en marketingkansen op Instagram voor jouw foodbedrijf kan inzetten. 

Voor we beginnen plan ik een gesprek met je in. Daarin bepalen we je doelen en leg ik alle functies van Instagram en Facebook aan je uit.

(En betaal éénmalig 425 euro, i.p.v. 500 euro.)

Zo gaan we te werk

In een serie stap-voor-stapvideo’s leer je iedere keer wat nieuws, krijg je van mij handige checklists en een simpel stappenplan om direct mee aan de slag te gaan.

 

Ook krijg je toegang tot een besloten groep met alle deelnemers van de training. Daarin kun jij al je vragen stellen en kennis uitwisselen met andere food professionals. ​

 

1 keer per week doen we een live vragenuurtje en tussendoor mag je uiteraard mailen als je onverhoopt toch tegen iets aanloopt.

Ben je enthousiast geworden? Aarzel niet en meld je aan. 

(En betaal éénmalig 425 euro, i.p.v. 500 euro.)

Heb je een vraag over de trainingen?

Stuur een e-mail aan Karin Eizema, naast mijn moeder ook de leukste support manager van Nederland. Karin zit klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kan Karin een e-mail sturen op contact@flooreizema.com

Karin Eizema

Support Manager

contact@flooreizema.com

Waarom ik deze training geef...

In 2015 startte ik Waar Nederland Eet, ondertussen met 42 vaste teamleden en 34.000 Instagramvolgers de snelst groeiende eetclub van Nederland. Sindsdien heb ik dagelijks contact met horecaondernemers, winkeliers, wijnschrijvers en cateraars. Ik zie welke kansen zij op Instagram laten liggen en dat vind ik zó zonde. ​Als eigenaar van een groot Instagramaccount zie ik hoe Instagram kan helpen om zichtbaar te worden bij nieuwe klanten en van bestaande relaties trouwe gasten te maken. 

Naast eigenaar van Waar Nederland Eet ben ik PR- en marketingcoach. Dat doe ik al ruim 8 jaar, waarvan sinds 2016 in mijn eigen bureau. De afgelopen jaren ondersteunde ik grote bedrijven en organisaties bij het maken en uitvoeren van hun PR- en marketingstrategieën. Ik zorgde er onder meer voor dat mijn klanten op het NOS Journaal, in het AD, de NRC, de Volkskrant en de vakpers verschenen. Ook hielp ik ze met het opzetten en aanscherpen van hun online marketing en bedacht mijn bureau voor Albert Heijn de award winnende podcast ‘Bezeten van Eten’. Vanaf 2018 ben ik mij gaan focussen op één specifieke groep: de foodprofessionals. Ik coach en begeleid kleine én grote foodbedrijven in het zichtbaar worden bij potentiële klanten en help ze met het opbouwen van een loyale klantengroep. Waarom alleen de foodprofessionals? Omdat ik die het allerleukst vind.

Met mijn trainingen wil ik foodprofessionals op een simpele manier wegwijs maken in de wereld van social media. Ze laten zien dat social media helemaal niet zo moeilijk is, als je maar weet hoe het werkt. Ik vertel je precies:

 • Hoe je met één simpele actie iedere dag zichtbaar wordt bij nieuwe gasten.

 • Hoe je binnen no-time een trouwe fanbase rondom je zaak opbouwt.

 • Hoe je via social media meer omzet voor je zaak maakt.

 • Bewezen succesvolle social mediastrategieën van andere foodondernemers.

Want je wil toch niet als allerlaatst het social mediaspelletje doorhebben?

Wil je Instagram en Facebook een kans geven in 2019? Dan kan je - alleen of samen met je team - mijn trainingen volgen. Ik weet zeker dat je het de investering dubbel en dwars waard vindt. 

Ik zie ernaar uit met je aan de slag te gaan. Wil je alvast een handige functie van Instagram ontdekken? Klik dan hier. 

(En betaal éénmalig 425 euro, i.p.v. 500 euro.)