©2018 Floor Eizema

contact@flooreizema.com

Floor Eizema

Food Marketing Coach

@flooreizema

Heb je een specifieke vraag? Stuur mij dan een mail op 

contact@flooreizema.com.

Ik ben Floor, op dit moment ben ik voor de volle 100% PR strateeg voor ambitieuze foodies.  Voor de andere 100% ben ik de eigenaar van Waar Nederland Eet, de snelstgroeiende eetclub van Nederland. Yep, ik sta midden in het leven en doe 200% wat ik leuk vindt. Ik geloof namelijk dat je alleen een fantastisch leven kan leiden als je ervoor kiest om jouw talent in te zetten voor een missie die je belangrijk vindt. Voor jou is dat het opzetten en uitbouwen van je eigen foodonderneming en voor mij is dat het helpen van ambitieuze foodies zoals jij, om het te maken in de foodwereld.

Het is mijn missie om jou de volgende grote naam in de foodwereld te maken. Liever vandaag dan morgen. Daarvoor ga ik samen met jou kansen ontdekken die je zelf niet ziet, zodat je straks goed kan leven van jouw passie voor eten en drinken. Want in deze fame centered world, zoals Oprah het zegt, móeten mensen je nou eenmaal eerst kennen voor je het verschil kan maken.

Floor

Volg mij op Instagram @floor.eizema & @waaramsterdameet.

GRATIS

5 SLIMME INSTAGRAM POSTS VOOR FOODIES DIE WILLEN GROEIEN. 

Met deze 5 gratis Instagram foto's, teksten en hashtags verdubbel je direct het aantal likes en reacties op je posts. Hebben?

  • Je wil het maken in de foodwereld, maar weet niet zeker of het je gaat lukken. 

  • Je wil liever vandaag dan morgen nog gebeld worden voor een groot NRC artikel van Joël Broeckaert.

  • Je kan niet wachten op het moment dat je je eigen boek in de winkels ziet liggen. 

  • Je weet dat je goed bent, maar weet niet hoe je andere food experts van jou talent kan overtuigen. 

  • Je wil graag werken met je idolen, maar kan niet met ze in contact komen. 

  • Je droomt ervan fijn te kunnen leven van jouw passie voor koken, foodjournalistiek, foodfotografie of wat dan ook.​​​

#HERKENBAAR

MIJN VERHAAL

Op dit moment werk ik waarschijnlijk aan één van mijn trainingen of begeleid ik een strategiesessie voor mijn klanten. Iedere dag geniet ik weer ontzettend van het leven dat ik heb. Maar dat is niet altijd zo geweest.  De afgelopen 8 jaar werkte ik keihard als PR-strateeg voor grote bedrijven en organisaties, van het onderwijs tot en met de bankenwereld. Een mooi begin van mijn carrière, maar ik voelde dat er een ander pad op mij lag te wachten.

Het liefst ben ik bezig met lekker eten en drinken en alle gezelligheid die daaromheen zit. Daarom help ik nu ambitieuze foodondernemers om PR kansen te zien en te pakken, zodat ze binnen no-time doorbreken in de foodwereld. 

Als jij een ambitieuze foodie bent wil ik je dan ook graag leren kennen. Ik ben benieuwd naar je dromen en naar wat je op dit moment tegenhoudt.

 

Iedere dinsdag en donderdag kan je een Skype call met mij inplannen. Dan onderzoeken we samen hoe jij jouw droom waar kan maken. Ik zie ernaar uit!

 

Liefs, 

Floor Eizema 

GRATIS TIPS

10 Geheime Instagram

Wapens

die jij meteen kan gaan gebruiken om jouw Insta account een professionele upgrade te geven. 

Download

Floor Eizema

Online business coach

Heb je een specifieke vraag? Stuur mij dan een mail op 

contact@flooreizema.com.

Wil jij het maken in de foodwereld, maar gaat het je niet snel genoeg?