©2018 Floor Eizema

contact@flooreizema.com

Floor Eizema

Food Marketing Coach

@flooreizema

Heb je een specifieke vraag? Stuur mij dan een mail op 

contact@flooreizema.com.

Wow! Ik studeerde in totaal 21.814 uur op online marketing.

December 30, 2019

Heb je wel eens uitgerekend hoeveel tijd en energie er nodig was om jouw vak te leren? Best leuk om een keer te doen. Laatst berekende ik namelijk hoeveel uur ik de afgelopen jaren aan online marketing heb besteed en ik schrok me kapot! :-) 7 Jaar geleden - op 8 december 2012 om precies te zijn - startte ik mijn eerste blog. Hele dagen en nachten zat ik achter mijn laptop om te leren schrijven, fotograferen, vormgeven en websites bouwen online. Als ik zeg dat ik in die tijd gemiddeld 2 uur per dag aan mijn blog en social media heb gewerkt is dat een héle veilige schatting. 

 

Ik studeerde in totaal 21.814 uur op online marketing

Dat betekent, houd je vast, dat ik de afgelopen jaren 2 uur x 365 dagen per jaar x 7 jaar = 5.110 uur achter de computer heb gezeten. In mijn vrije tijd! En dan tel ik nog niet eens alle netwerkevenementen mee waar ik naartoe ging. 

Tel daarbij op de uren die ik tíjdens mijn werk heb geïnvesteerd in het leren van PR en content marketing (8 jaar x 8 uur per dag - de weekenden = 16.704 uur) en ik kom uit op een ongelofelijke 21.814 uur aan studeren.  

Tijd die ik ook aan andere dingen had kunnen besteden. Aan gitaarspelen of koken bijvoorbeeld. Maar ik koos ervoor om een kei te worden in content marketing. Net zoals jij ervoor koos om een topper te worden in jouw vak. 

In die tijd heb ik natuurlijk ontzettend veel geleerd. Zo veel dat ik nu een eigen bedrijf én de snelstgroeiende online eetclub van Nederland run: met Waar Nederland Eet passeerden we afgelopen maand zelfs de magische grens van 60.000 Instagram volgers! 

 

Ik wil blijven leren, leren, leren!

Toch besef ik me dat ik me dat de ontwikkelingen online super snel gaan (hallo TikTok!) en dat ik er evenveel uren in zal moeten blijven stoppen om dit niveau te behouden. 

Dat is één van de twee belangrijkste redenen om in 2020 het aantal opdrachtgevers te willen verdubbelen. Door met veel opdrachtgevers te werken, leren mijn team en ik namelijk ontzettend veel. We kunnen de data van de verschillende accounts inzien en analyseren, en weten precies welke content wel en niet succesvol is op social media. 

Hoe meer opdrachtgevers we hebben: hoe meer content we kunnen creëren, testen en optimaliseren en hoe beter we worden! 

>> Wil jij de online communicatie van jouw food bedrijf of horecazaak in 2020 professionaliseren? En ben je bereid daarin te investeren? Stuur mij dan een e-mail op contact@flooreizema.com. 

 

Daarnaast wil ik werken met een team van experts. 

"Alleen ben je snel, samen kom je verder." Dat heb ik zelf eerlijk gezegd moeten leren, want ik vind het heerlijk om dingen alleen te doen. Iets bedenken, snel schakelen en gááán!

Maar in mijn 33 jaar op deze aardbol heb ik echt wel geleerd dat samenwerken heel leuk is. Je gaat samen op avontuur en deelt alle highs en lows die op je pad komen.

Daarbij ben ik ervan overtuigd dat 1 persoon nooit alles ziet en kan weten. Dat je met een goed team veel meer kennis en expertise in huis haalt dan met iemand alleen. Daarom wil ik in 2020 mijn team met copywriters, fotografen, vormgevers, videomakers en communicatiestrategen verder uitbreiden. 😀📣 "Dus: alle talenten verzamelen!" 📣😀

 

>> Heb je net als ik de afgelopen jaren ontzettend veel uren gestoken in online content maken? Of ben je super goed in socials voor horeca? Laat hier dan je gegevens dan achter. Ik neem contact met je op als ik op zoek ga naar nieuwe teamleden. 

En heel praktisch: om een team van experts te kunnen ondersteunen zijn er meer opdrachtgevers nodig dan wanneer je alleen werkt. Er zit dus maar één ding op: lekker groeien in 2020. Ik heb er nu al zin in!

Heb jij je plannen voor 2020 al klaarliggen? En weet je wat er nodig is om je doelen te bereiken? 

Geniet van deze laatste week van 2019 en tot snel! 

 

 

 Floor

 

--

Je kan me een e-mail sturen op contact@flooreizema.com of een bericht sturen via LinkedIn en Instagram. Voor meer informatie over mij kan je terecht op www.flooreizema.com. Wil je direct mijn gratis Instagramtraining voor horeca starten? Klik dan hier!

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Wow! Ik studeerde in totaal 21.814 uur op online marketing.

December 30, 2019

Hoe Amazon, Apple en Google horeca marketing binnen 5 jaar revolutionair gaan veranderen.

November 25, 2019

Wat horecaondernemers kunnen leren van Chateau Meiland.

November 6, 2019

1/1
Please reload

Tags

Please reload