©2018 Floor Eizema

contact@flooreizema.com

Floor Eizema

Food Marketing Coach

@flooreizema

Heb je een specifieke vraag? Stuur mij dan een mail op 

contact@flooreizema.com.

E-book

"VERKOPEN MET DE DEUREN DICHT. SOCIAL MEDIA MARKETING TIJDENS DE HORECA LOCKDOWN."

  • 9 Manieren om top of mind te blijven

  • 9 Manieren om geld te verdienen

  • 6 Simpele social strategieën

  • 22 Kant en klare templates

  • 5 Succesvolle voorbeelden

  • 66 Pagina's aan inspiratie

Hi horecaondernemer,

 

Nu we met z’n allen thuis zitten doen we wat we kunnen om het Coronavirus in te dammen. Onze gezondheid staat voorop! Ik hoop dat we met z'n allen snel weer gezond en wel kunnen genieten van heerlijk eten en drinken of overnachten bij jou in de zaak.

 

Tegelijkertijd werk ik veel met horecaondernemers. Voor hen, en misschien ook voor jou, is deze periode super zwaar. De kosten lopen door, de inkomsten staan op 0. Ik hoef geen rekenwonder te zijn om te bedenken wat dat voor gevolgen heeft.

Op dit moment werk ik samen met mijn team dag en nacht om de social media campagnes van onze opdrachtgevers live te krijgen. Sommigen hebben de keuze gemaakt om hun gerechten beschikbaar te maken voor afhaal of bezorgen. Anderen verkopen tegoedbonnen voor wanneer de deuren weer open mogen.

Hoe dan ook bewonder ik ze allemaal enorm. Wat een mega verandering hebben hun bedrijven in korte tijd doorgemaakt. Binnen een paar dagen gingen ze van een strakke operatie op de vloer naar een geoliede online machine. 👏🏻

Ik snap de haast die erachter zit, want de enige manier om nu in contact te zijn met je gasten is online, via social media. En NU is het moment om snelheid te maken en top op mind te worden bij gasten.

De meest voor de hand liggende manieren zijn:

  • Je producenten en/of gerechten te bezorgen. 

  • Tegoedbonnen te verkopen.

  • Online workshops te geven.

Maar HOE zorg je dat gasten online bij je gaan bestellen? Want beschikbaar zijn voor takeaway & delivery betekent niet direct dat het stormloopt. HOE verkoop je met de deuren dicht?

Met de deuren dicht is social media de enige manier om je gasten te bereiken. Het is de enige manier om gastvrij te blijven, te verkopen wat je kan en weer top of mind te zijn op het moment dat je zaak weer open mag! 

 

Daarom heb ik samen met mijn team dit e-book geschreven. Het e-book maakt het super makkelijk om sterke social media posts te schrijven en je online verkoop te kickstarten. De opbouw maakt het toegankelijk voor iedereen: van de online beginner tot professional. Je kunt de voorbeelden 1-op-1 overnemen of ter inspiratie gebruiken. Ik hoop dat het je op ideeën brengt. Juist in deze periode, waarin heel Nederland non-stop op social media kijkt.

 

Voor vragen kun je mij altijd mailen op contact@flooreizema.com, volgen op Instagram of bellen op 06-51047998.

 

Heel veel succes!

 

Floor Eizema

PS. We vragen 10 euro voor het e-book om (hopelijk) tegemoet te komen in de bij ons weggevallen inkomsten. We hopen dat je het ervoor over hebt en dit e-book je gaat helpen slim online met jouw gasten te communiceren tijdens de lockdown. Let's do this together!

Anderen over dit boek: