©2018 Floor Eizema

contact@flooreizema.com

Floor Eizema

Food Marketing Coach

@flooreizema

Heb je een specifieke vraag? Stuur mij dan een mail op 

contact@flooreizema.com.

live

social

media

training

15 April 2019

10.00 - 16.00 uur

Haarlem, Brasserie van Beinum

Exclusief voor food professionals.

(En betaal éénmalig 349 euro, i.p.v. 499 euro + ontvang de online Instagram en Facebook trainingen t.w.v. 499 euro er als bonus bij.)

Hey, Haarlemse food professional!

Ben je nog steeds dat éne goed bewaarde geheim van de stad en wil je meer klanten? Of heb je aan klanten geen gebrek, maar wil je gewoon leren hoe social media werkt?

 

Ik begrijp je probleem. Een aantal jaar geleden wist ik ook niet wat social media voor mijn bedrijf kon betekenen, waarom ik het eigenlijk nodig had. Maar nu:

  • Run ik een verzameling eetclubs met in totaal 36.0000 volgers;

  • Werk ik samen met grote platforms als 24Kitchen;

  • En coach ik (bekende) food professionals bij het optimaliseren van hun social mediastrategie.

Ik heb dus van social media en het trainen van food professionals mijn werk gemaakt.

Social media is op dit moment dan ook de nummer 1 marketingtool voor mijn bedrijf.

 

Maar uiteindelijk gaat het erom dat je een vaste klantenkring opbouwt. Ik wil je laten zien hoe je - anno 2019 - Haarlemse eetliefhebbers iedere dag enthousiast kan maken voor jouw zaak. Want wat gaat er gebeuren als nog meer mensen bij je binnen stappen? Welk gevoel zou dat je geven?

 

Daarom organiseer ik op maandag 15 april bij Brasserie van Beinum een Live Social Media Trainingsdag, exclusief voor foodondernemers uit Haarlem en omstreken.

 

Binnen één dag (15 april van 10.00 – 16.00 uur) leer je precies hoe je jouw zaak via social media structureel laat opvallen bij eet- en drinkliefhebbers in de stad. Je leert:

  • Slim reclame maken anno 2019.

  • Hoe je Instagram & Facebook als marketingtool inzet.

  • Hoe je meer klanten naar je horecazaak, winkel of website krijgt.

 

En dat allemaal zonder 1 euro te investeren. 

 

Voor lunch en andere consumpties wordt gezorgd.

Om de kwaliteit van de training te garanderen bied ik maar plek aan 50 food ondernemers. Wees er dus op tijd bij, want vol is vol.

 

Als je je inschrijft voor de Live Training op 15 april ontvang je deze extra’s t.w.v. 499 euro:

 

  • Toegang tot alle lesmodules van mijn online Instagram en Facebooktrainingen. Je kan elke les zo vaak opnieuw doen als je wil. Elke video zo vaak kijken als je nodig hebt en al je inzichten omzetten in actie met de bijbehorende werkboeken.

 

  • Ook krijg je toegang tot een besloten online coachgroep, waarin je mij het hele jaar door live je marketingvragen kan stellen. Ik denk dan even met je mee.

 

  • Je hebt de mogelijkheid om deze training te delen met je hele team! Zo weet je zeker dat je social media niet alleen hoeft op te pakken, maar samen met je medewerkers tot een succes kan maken.

De investering voor de Live Training is éénmalig 349 euro (early birds). Daarna loopt de prijs in fases op tot 499 euro (ex.btw)

 

De early birds zijn nu beschikbaar, tot uiterlijk zondag 10 maart. Maar zoals ik al zei, ik kan gedurende die periode niet garanderen dat er nog plekken vrij zijn.

Ik hoop dat we samen gaan werken de komende tijd. Ik zie ernaar uit om je helemaal bij te praten over social media en jouw foodbedrijf in de spotlights te zetten. 

Je schrijft je in voor de Live Training én de extra's via de gele button hieronder. 

Tot in april!

Floor

(En betaal éénmalig 349 euro, i.p.v. 499 euro + ontvang de online Instagram en Facebook trainingen t.w.v. 499 euro er als bonus bij.)

"Floors training is heel leerzaam. Ze heeft mij heel erg positief  geïnspireerd om social media beter te gaan gebruiken en er omzet uit te gaan halen voor mijn business . Ik raad de training dan ook al vaak aan."

— Rosalie

"Ik was al lekker bezig op Insta maar er zit nu veel meer een lijn in en ik verkoop ook heel regelmatig via instagram. De training is een aanrader voor iedereen die Insta strategisch wil inzetten op een manier dat de FUN erin blijft!

— Kirsten

Awards & Titels

Gecertificeerd Growth Hacker

Met succes rondde ik de Growth Hacking (online PR en marketing) af aan het Growth Tribe Instituut. Mijn trainingen en services volgen de richtlijnen van dit Instituut.

Gouden Lovie

Award Winnaar

In 2018 won mijn bureau de Gouden Lovie Award voor online excellence. De Lovies is dé online marketing award in Europa. 

Universiteit van

Amsterdam

Ik studeerde Politicologie (Bachelor en Master) aan de Universiteit van Amsterdam. In deze opleiding ligt mijn basis voor PR en communicatie.

Twijfel je nog? Deze vragen krijgen we vaak:

Wat levert social media nou echt op?

Social media is geen get rich quick methode. Maar Instagram en Facebook inzetten met mijn strategie is meebewegen met het internet en koploper zijn in Nederland. Je wordt de Go To Zaak van je stad. Dat is een sterk fundament waarmee je meer mensen kan bereiken en meer mensen enthousiast kan maken om je zaak binnen te lopen. 

De Couscous Bar in Amsterdam had er via mijn strategie binnen 4 weken 800 nieuwe Instagramvolgers bij en zag een 200% stijging in het aantal weergaven van hun social mediaposts. 

Samengevat levert social media je nieuwe klanten, nieuwe zakelijke kansen, nieuwe manieren om geld te verdienen en een podium om ontdekt te worden door lokale media.

Is de training het geld waard?

Ik weet uit eigen ervaring hoe spannend het is om in jezelf en je bedrijf te investeren. Om het serieus te nemen en er voor te gaan. Toch is het de enige manier om echt te groeien. Met gratis tutorials op het internet red je het niet. Je hebt jezelf al zo vaak beloofd om wel een keertje zelf uit gaat zoeken hoe Instagram en Facebook werken. Maar iets zegt me dat je uiteindelijk geen actie ondernomen hebt. Het is helemaal ok, ik heb mezelf ook vaak dingen voorgenomen en er niets mee gedaan. En dat is precies waarom ik mijn social mediatrainingen heb gemaakt: een simpel stappenplan waarmee je leert hoe je nieuwe klanten kan bereiken en van bestaande relaties trouwe gasten kan maken. Het is echt heel makkelijk te volgen. En je hebt mij als stok achter de deur, zodat je zeker weet dat je ook echt resultaat gaat halen. 

De verwarring die de ongestructureerde gratis info je oplevert maakt juist vaak dat je overweldigd en verward raakt. Een beetje van alles probeert en overal in faalt. Zonde! Jouw zaak verdient het om gezien en gehoord te worden. 

Tegelijkertijd weet ik dat investeren in een training een grote stap is. Juist om die reden heb ik investeren in jezelf en deze social mediatraining risicovrij gemaakt. Met mijn Geld Terug Garantie krijg je tot 7 dagen na aanmelden zonder opgave van reden je geld terug.

(En betaal éénmalig 349 euro, i.p.v. 499 euro + ontvang de online Instagram en Facebook trainingen t.w.v. 499 euro er als bonus bij.)

Heb je een vraag over de Live Training?

Stuur een e-mail aan contact@flooreizema. Mijn team zit klaar om je vragen te beantwoorden.